In november 2015 ontstond voor het eerst het idee om - naast ons 1ste cafeetje dat enkel in het weekend open was - met een 2de zaak te beginnen met hetzelfde gevoel en dezelfde sfeer, maar dan tijdens de week.
Dat eerste café was en is nog steeds 't Eenvoudig Bestaan, wereldberoemd om zijn ovenkoeken, 60 soorten bier en gezellig interieur.

Voor Le Temps Perdu hebben we het concept van de heerlijke ovenkoeken behouden, aangevuld met slaatjes en verschillende soorten quiche. 's Namiddags kan je kiezen uit een uitgebreide koffie- en lekkernijenkaart. Qua interieur mochten we natuurlijk niet onderdoen voor 't Eenvoudig Bestaan en kozen we voor een jaren 20-stijl met lichte kleuren en een romantische inval. Op de kaart proberen we origineel uit de hoek te komen met zowel een uitgebreid assortiment unieke frisdranken als een heel ruime keuze in koffie's (verschillende originekoffie's en koffiebereidingen), thee's (14 soorten) en warme chocolademelk. Probeer zeker onze chai latte met amandelmelk eens uit !

Voorts is de tearoom een unieke gelegenheid om Heidi's baktalent ten volle tot uiting te laten komen. Zo kan je steeds komen smullen van vers gebakken taart, verloren brood, High Tea met scones en lemoncurd en vele andere lekkernijen ...

Op deze site kunt u al een beetje de sfeer opsnuiven, maar om u echt te laten onderdompelen in de sfeer van Le Temps Perdu zit er maar één ding op. Zelf eens langs komen en de tijd uit het oog verliezen ... Tot dan ! 
++ Ontwerp © Kim Langie