Van vroeger en nu ...

Hoe

het begon

Na 15 jaar eetcafé 't Eenvoudig Bestaan te Kerkhove te hebben uit gebaat besloten we in 2015 dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Gezien Ronse een stad in volle ontwikkeling is, die helemaal aan het openbloeien is, was de keuze snel gemaakt. Het pand in de Sint Martensstraat nr 7 (voor ons nog restaurant Boon en daarvoor La Stradina) heeft een mooie ziel en behoort tot de oudste huizen van Ronse. En het is ideaal gelegen in De Vrijheid, het mooie en vernieuwde historische stadsdeel rond de Hermes Basiliek. Na een jaar van dromen, plannen, nadenken en bijsturen begonnen we in 2016 met de complete make-over...

November 2016

vanaf nu is
 
het voor echt

Geen enkel detail mocht over het hoofd gezien worden, om een uniek interieur en bijpassende sfeer te creëren. Het moet voor u als klant namelijk een totaalbeleving worden. Daarom proberen we ook op de andere gebieden te zorgen voor de juiste toets, met aangename muziek, eenvoudig doch lekker en vers bereid eten met een knipoog naar het verleden en vooral een bediening met de glimlach en hier en daar een flauw mopje. 

Geert  & Heidi

verwelkomen u graag

Kortom, als u  er eens helemaal uit wil zijn, in een uniek kader met uw vrienden genieten van Heidi's kookkunsten of met uw partner genieten van een romantisch diner bij kaarslicht, dan bent u hier aan het juiste adres.

Hopelijk kunnen we u snel ontvangen, verwennen en een geweldige avond aanbieden.

© 2019 Geert Van Den Hende

Sint Martensstraat 7, 9600 Ronse  0475/58 24 56  info@letempsperdu.be