_MG_8866.jpg

Wat schaft de pot ?

Op deze pagina vindt u iets meer uitleg over onze keuken. U kunt via onderstaande knoppen ook rechtstreeks het menu (vast of afhaal) bekijken in pdf formaat.

Alles is huisbereid met verse en lokale ingrediënten. Bij elk gerecht wordt steeds een fris slaatje met (seizoensgebonden) groenten geserveerd, met vinaigrette in een apart kannetje. Heidi's keuken is eenvoudig maar (h)eerlijk en doet denken aan grootmoeders tijd. Vergeet zeker ook niet te proeven van Heidi's heerlijke desserts !
_MG_8725.jpg

Ovenkoeken

Een ovenkoek is een brood(je), vol van smaak en licht van structuur, dagelijks vers gebakken door bakker Paul te Kaster. Er is keuze uit een 7-tal verschillende soorten, met beleg zoals geitenkaas, spek en honing, of pesto, mozzarella, gerookte hesp, enz. Dat gaat in de oven, waar het geheel lekker krokant en smeuïg wordt, en we presenteren dit alles met verse groentjes en een vinaigrette. Eenvoudig maar lekker ! 

Wordt meestal per halve besteld, maar wie een hele op krijgt mag zichzelf nen echten noemen ...

Warme Gerechten

Wekelijks maakt Heidi ook een aantal warme gerechten, mee met de seizoenen en volgens het aanbod van het moment. Een greep uit de mogelijkheden : varkenswangetjes met Gueuze en stroop, orzo met lamsgehakt en feta, balletjes in tomaten-groentensaus, vegetarische pittige linzenlasagne, konijn met pruimen, enz.

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van wat de gerechten van de week zijn !

_MG_8936.jpg
_MG_8972.jpg

Slaatjes en andere

Daarnaast hebben we ook een 3-tal lekkere slaatjes, die gevarieerd en uitgebreid genoeg zijn om als volwaardige maaltijd te dienen. Ze worden geserveerd met (getoast) brood en een kannetje vinaigrette.

Heidi is van opleiding baxter, dus vergeet ook haar heerlijke desserts niet te proeven, en voor de maaltijd kunt u de honger al wat stillen met een van onze aperitief hapjes. Vooral de rillette met getoast en gezouten brood en Camp's pickels is een topper.

We gaan ten slotte prat op een uitgebreide bierkaart, een assortiment aan originele frisdranken die je nergens anders vindt en lekkere wijnen.