top of page
_MG_8866.jpg

Wat schaft de pot ?

Op deze pagina vindt u iets meer uitleg over onze keuken. U kunt via onderstaande knoppen ook rechtstreeks het menu (vast of afhaal) bekijken in pdf formaat.

Alles is huisbereid met verse en lokale ingrediënten. Bij elk gerecht wordt steeds een fris slaatje met (seizoensgebonden) groenten geserveerd, met vinaigrette in een apart kannetje, en frietjes, kroketjes of patatjes. Heidi's keuken is eenvoudig maar (h)eerlijk en doet denken aan grootmoeders tijd. Vergeet zeker ook niet te proeven van Heidi's heerlijke desserts !

Warme Gerechten

Heidi tovert wekelijks de lekkerste gerechten uit haar mouw, mee met de seizoenen en steeds met verse en lokale producten. U vindt de gerechten van deze week onder de knop "Menu van de week" hierboven.

Op de pagina "Over Ons" ziet u onderaan ook regelmatig de foto's van Instagram en Facebook verschijnen. Nog beter is ons daar rechtstreeks volgen via onderstaande knoppen ...

  • Instagram
  • Facebook
_MG_8936.jpg
_MG_8725.jpg

Ovenkoeken

Sedert kort staan de ovenkoeken niet meer op de vaste kaart, maar houden we nog enkele keren per jaar een ovenkoeken-weekend. Voor grotere groepen kunnen we wel nog steeds een ovenkoekenbuffet organiseren. Contacteer ons voor meer info i.v.m. groepen of schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de ovenkoeken weekenden

 

. Een ovenkoek is een brood(je), vol van smaak en licht van structuur, vers gebakken door bakker Bjorn te Kluisbergen. We hebben een 6-tal verschillende soorten, met beleg zoals geitenkaas, spek en honing, of pesto, mozzarella, gerookte hesp, enz. Dat gaat in de oven, waar het geheel lekker krokant en smeuïg wordt

Veggie en andere

Daarnaast hebben we ook steeds verschillende slaatjes (waarvan minstens 1 veggie) en wekelijks minstens 1, meestal 2 vegetarische en/of vegan gerechten. De slaatjes zijn gevarieerd en uitgebreid genoeg om als volwaardige maaltijd te dienen. Ze worden geserveerd met (getoast) brood en een kannetje vinaigrette.

Heidi is van opleiding bakster, dus vergeet ook haar heerlijke desserts niet te proeven, en voor de maaltijd kunt u de honger al wat stillen met een van onze aperitief hapjes. Vooral de rillette met getoast en gezouten brood en Camp's pickels is een topper.

We gaan ten slotte prat op een uitgebreide bierkaart, een assortiment aan originele frisdranken die je nergens anders vindt en lekkere wijnen en cock- en mocktails.

_MG_8972.jpg
bottom of page