Wat eten we vandaag ?

Mmmmmm

njammie

We proberen in onze keuken eenvoudige gerechten met verse en kwaliteitsvolle ingrediënten te bereiden en gaan daarbij graag terug naar de tijd van toen (le temps perdu, dus).

Naast onze wereldberoemde ovenkoeken, de specialiteit van het huis (zie hieronder) maakt Heidi ook gerechten zoals varkenswangetjes in Gueuze, balletjes in tomatensaus, vispannetjes, vegetarische lasagne, slaatjes, enz.

Vergeet ook onze desserts niet (Heidi is ten slotte bakster van opleiding en is wereldberoemd voor haar taarten).

Ovenkoeken

en ander lekkers

Een ovenkoek is een brood(je), vol van smaak en licht van structuur, dagelijks vers gebakken door de warme bakker, dat we klaar maken met 7 verschillende soorten beleg (zoals geitenkaas, spek en honing, of pesto, mozzarella en gerookte hesp, enz.). Dat gaat in de oven, waar het geheel lekker krokant en smeuïg wordt, en we presenteren dit alles met verse groentjes en een vinaigrette. Eenvoudig maar lekker !

Maar ook onze andere gerechten zijn steeds vers bereid met ingrediënten van lokale leveranciers.

Ook om te drinken

ben je hier aan het juiste adres

Naast een uitgebreide keuze aan bieren (38 soorten), wijnen, thee's en koffies hebben we ook een uitgebreide frisdrankenkaart, met verrassende en verfrissende keuzes.

Heidi maakt ook regelmatig een limonade van het huis of een aperitief maison of ander lekkers. Houd zeker ons bord in het oog !

Klik hier om de menukaart te downloaden :

© 2019 Geert Van Den Hende

Sint Martensstraat 7, 9600 Ronse  0475/58 24 56  info@letempsperdu.be